Terugkomst van de RNLAF Hercules C-130H-30 G-275 uit Turkije

Vandaag was het de terugkomst van de RNLAF Hercules C-130H-30 G-275 van het 336 sq die als een vliegende Ambulance goed en bijzonder werk heeft verricht groot respect voor alle mannen en vrouwen die deze opdracht goed uitgevoerd hebben je kan jaren oefenen maar de praktijk is toch anders!! Tekst André Pouw en foto Skunk Works bedankt!!

Twee weken van medevac ondersteuning in Turkije zitten er weer op. Vandaag met een bijzonder team weer terug op Vliegbasis Eindhoven. 83 patiënten, 215 familieleden en 10 pallet met tenten vervoerd. 24/6!! Woorden als intensief, teamwork, voldaan en dierbaar blijven nog lang in gedachte.
AMC/336TAS en CML/OGZ, allemaal toppers!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *