RNLAF HERCULES 336 SQUADRON BADGES/PATCHES

Dankzij Frank van den Hurk die even een bezoekje gebracht heeft aan de vlb Eindhoven shop heb ik nu ook de kleine RNLAF Hercules 336 SQ patch links op de foto kunnen toevoegen aan mijn verzameling bedankt Frank!

Eén gedachte over “RNLAF HERCULES 336 SQUADRON BADGES/PATCHES

 • juli 5, 2023 om 8:34 am
  Permalink

  Hallo allemaal,

  Ik zag dat vele hebben gewerkt met de C-130 Hercules. Wat gaaf! Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Floris en ben 16 jaar oud. Ik verzamel patches van de Nederlandse C-130 en natuurlijk van het 336 squadron. Ik spaar nu al bijna 4 maanden en heb al een aardig begin voor mijn verzameling. Nu is mijn vraag, hebben jullie misschien nog oude patches liggen die u niet meer nodig zijn en die kan weg mogen? Ik wil ook graag ruilen als dat mogelijk is. Ik hoor het heel graag van jullie.

  Met vriendelijke groeten,
  Floris Van Lotringen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *