Gelukkig en een Voorspoedig 2024 Happy New Year

Volkel, Noord-Brabant, Netherlands laatste Luchtmacht dagen Air Power Demo mooi uitgevoerd door de Crew van het 336 sq met o.a John van Noorloos Foto Van Der Ven Cornel bewerkt door Frank van den Hurk bedankt allen en dat het RNLAF 336 sq maar weer veel vlieg uurtjes mogen maken dankzij het ondersteunend personeel niet te vergeten natuurlijk met hun 4 Herculessen in 2024 en alle Herc FANS dat we maar weer veel Herculessen op de foto mogen zetten komend jaar šŸ˜Ž

Kan een afbeelding zijn van luchtvaartuig en tekst

Volkel, North Brabant, Netherlands last Air Force days Air Power Demo nicely performed by the Crew of the 336 sq including John van Noorloos Photo Van Der Ven Cornel edited by Frank van den Hurk thank you all and may the RNLAF 336 sq fly a lot again were able to put in hours thanks to the support staff, not to forget of course with their 4 Hercules in 2024 and to all Herc FANS that we can photograph many Hercules again next year šŸ˜Ž

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *