RNLAF HERCULES MET TEAM OP WEG NAAR LIBANON

Team Defensie op weg naar Libanon

Nieuwsbericht | 15-10-2023 | 09:35

Een C-130 Hercules transportvliegtuig is zojuist opgestegen uit Eindhoven richting Libanon. Aan boord van het vliegtuig zit een team van Defensie dat uit voorzorg afreist in verband met oplopende spanning in het noorden van Israël en zuiden van Libanon.

Archieffoto C-130

De militairen zullen ondersteuning bieden aan de Nederlandse ambassade in Beiroet in het geval de veiligheidssituatie in Libanon aanzienlijk verslechtert. Van evacuatie van Nederlanders uit Libanon is op dit moment geen sprake.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/10/15/team-defensie-op-weg-naar-libanon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *