Collector’s item patch RNLAF 336 SQ evacuatie burgers Soedan!

Nadat ik terug keerde van een geslaagde trip naar FAIRFORD was ik aardig slaaperig zie ik tot mijn verbazing een onbekende brief bij de post liggen niet gelijk open gemaakt eerst een paar uur slapen nadat ik weer wakker geworden was maakte ik de post open tot mijn verbazing de beloofde collector’s item patch van de speciale evacuatie van burgers die met succes uitgevoerd is in Soedan via JordaniĆ« waarna de burgers overstapte op ander vliegtuigen een niet ongevaarlijke opdracht gezien dat een Turkse Luchtmacht Hercules werd beschoten de 336sq Crews met ondersteuning van andere eenheden van Defensie en BZ daarvan raakte niemand gewond en dit was de zoveelste opdracht van het 336sq en ondersteunende eenheden die deze moeilijke evacuatie vluchten ook weer tot een goed einde wist te brengen petje afšŸ’Ŗ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *